вівторок, 20 грудня 2016 р.

"Шекспір та його спадок"

«Shakespeare and his legacy»
Вистава для учнів початкової школи в рамках тижня,присвяченого шануванню пам'яті великого англійського письменника В.Шекспіра.
З нагоди Дня Вільяма Шекспіра учнями 9-а класу на чолі з вчителем англійської мови Савон І.В. був придуманий сценарій на честь пам'яті великого письменника для вихованців початкової школи.



Дітям молодших класіви письменник міг здатися занадто незрозумілим і складним, тому ми вирішили зробити виставу. Композиція була такою: учениці після уроку літератури, натхненні творчістю Шекспіра, ідуть в бібліотеку, щоб дізнатися і розгадати таємниці його життя.

Вони занурюються в сон, і глядачі постають вже в іншому світі, де феноменальні твори сперечаються хто ж з них кращий, найулюбленіший автором і розповідають кожен про себе, а початківцям показують зрозумілий для їх віку мультфільм. Суперечку шедеврів перебиває Шекспір, перебувавший у роздумах, і книжки покірно займають свої місця.

Учениці, як Аліса, яка зазирнула в кролячу нору, потрапляють в світ барда, знайомляться з ним, дізнаються про життя з уст генія і захоплено слухають його улюблені сонети, розповідають Вільяму, що він і в наші дні все ще живий і пошанований.

На сцені з'являються шанувальниці творчості Шекспіра. Вони назбирали величезну кількість виразів і слів, що були придумані у свій час талановитим драматургом і досі живуть у світі англійської літератури.

Вистава була захоплюючою і пізнавальною. Діти уважно слухали, ділилися новою інформацією один з одним, фотографувалися з акторами, гортали книги і весело проводили час!







Немає коментарів:

Дописати коментар