пʼятницю, 16 грудня 2016 р.

14-го грудня 2016 року було оголошено всеукраїнським  Днем англійської мови «Shakespeare Day».

Наша школа підтримала цю ідею від громадської організації "Go Global"  і саме 14 грудня в ЗОШ №23 відбулося свято англійської мови «Shakespeare Festival». Учні 9-11 класів, під керівництвом вчителя англійської мови Гринчишиної Юлії Володимирівни, ознайомили гостей фестивалю з життям і творчістю великого драматурга В.Шекспіра та деякими його сонетами в оригіналі і перекладі. 
ФОТОЗВІТ>>
ВІДЕО>>
   Всі присутні змогли насолодитись чудовим виступом учнів 10-А класу у постановці одного з найпопулярніших творів Вільяма Шекспіра. Імена головних героїв Отелло і Дездемони давно стали іменами загальними. Але вважати Отелло сліпим ревнивцем, а Дездемону непростимою зрадницею може лише той, хто не знайомий із змістом самого твору. 
Учні 9-Б класу показали відривок з трагедії «Гамлет». Честь, любов, вірність — ці ідеали безжалісно розтоптані грубою дійсністю. Гамлет розуміє, що він повинен боротися зі злом, що він зобов’язаний діяти, але воля його паралізована, тому що їм володіє найстрашніше для людини сумнів: «Бути або не бути?
«Немає повісті сумнішої на світі,
Чим повість про Ромео і Джульєтту
Учні 11-А класу допомогли нам переміститись у Верону та відчути красу кохання Ромео та Джульєтти. Пройшли століття, але й сьогодні, як за часів Шекспіра, ця «сумна повість» змушує тремтіти серця, як продовжує хвилювати нас ця вічна тема - тема трагічно перерваної любові.

Немає коментарів:

Дописати коментар